(video) Accidente nocturne grave pe strada Albişoara şi bd. Dacia. O tânără a rămas fără membre pe viaduct

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un tânăr de 20 de ani și o tânără de 26 de ani au fost grav răniți în urma unor accidente de circulaţie în care au fost implicați noaptea trecută. În ambele cazuri au fost inițiate procese penale, organul de urmărire penală urmând să stabilească toate circumstanțele producerii lor.

În primul caz, înregistrat la ora 00:10, a avut loc o tamponare de pieton lângă un pod de pe strada Albişoara. La fața locului angajații poliției au stabilit că un Ford Mustang, condus de un șofer de 32 de ani, a lovit tânărul de 20 de ani în afara unei treceri pietonale, în timp ce acesta din urmă traversase strada neregulamentar și printr-o zonă neiluminată.

În urma impactului acesta s-a ales cu leziuni, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Al doilea accident rutier, mai îngrozitor, a avut loc la ora 00:50 pe bd. Dacia, din direcția străzii Trandafirilor. Polițiștii au stabilit că un VW a intrat în spatele unui Volvo condus de o tânără de 26 de ani. În urma impactului automobilul german a fost proiectat pe altă bandă.

Ulterior, tânăra a coborât din Volvo şi, fiind deja în calitate de pieton, a deschis portbagajul pentru a scoate triunghiul reflectorizant, moment în care a fost lovită violent de un BMW.

În rezultatul impactului tânăra a fost strivită între mijloacele de transport. Aceasta imediat a fost preluată și transportată la spital în stare gravă. Conform unor martori, a rămas fără membrele inferioare.

Atenţie, cuvinte necenzurate!


VIDEO: t.me/automobil_md

Într-un grup de Facebook deja se caută martori ai producerii accidentului pentru că s-ar încerca muşamalizarea cazului:


În acest context reamintim șoferilor:

  • Având în vedere faptul că vremea instabilă persistă în această perioadă respectați cu strictețe regulile circulației rutiere și semnificația indicatoarelor rutiere;
  • Adaptați permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi de trafic;
  • Fiți atenți la drum, în condițiile în care pietonii sunt greu de observat, mai ales pe traseele care leagă localități, iar ei se deplasează pe carosabil.

Şi pietonilor:

  • În condiții de vizibilitate redusă și pe timpul nopții, purtați îmbrăcăminte cu accesorii reflectorizante pentru a fi observați cu ușurință;
  • Traversați numai la trecerile de pietoni și doar la culoarea verde a semaforului destinat pietonilor.
  • La orice traversare opriți-vă în afara părții carosabile și asigurați-vă din ambele părți.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/