(video) Accidente pe Nurburgring. Cum un Mercedes-AMG GT R s-a răsturnat de şapte ori, iar un BMW de curse de cinci

Un accident dur s-a întâmplat acum câteva zile pe circuitul german Nurburgring, în ultimele zile când mai este deschis pentru doritorii de a se aventura. Un Mercedes-AMG GT R cu 585 de CP s-a răsturnat de şapte ori după ce s-a lovit de un parapet. Şoferul a început să-i piardă controlul când rula cu o viteză de aproximativ 185 de km/h!

Nu se cunoaşte dacă pasagerii au reuşit să iasă singuri sau au fost ajutaţi de serviciile de itervenţie, însă s-au ales doar cu câteva zgârieturi. Deşi acoperişul automobilul sport a fost deteriorat semnificativ, căştile de protecţie pe care le aveau pe cap, dar şi setul de bare de protecţie din spatele scaunelor, au contribuit la evitarea unor răni mai grave.

Starea maşinii o puteţi vedea din imagini şi din câte se pare doar la piese va putea ajunge.

Acum aproximativ o lună în urmă, în cadrul unei curse a campionatului VLN, o altă maşină s-a răsturnat de câteva ori. Pilotul unui BMW M240i de curse i-a pierdut controlul după ce nu a calculat corect unghiul de intrare într-o curbă şi din cauza mecanismelor de frânare blocate s-a lovit dur de două ori de parapete înainte de a face cinci răsuciri în aer şi de a ateriza cu roţile în sus.

Din fericire conducătorul a putut părăsi singur maşina, teafăr şi nevătămat fiind, însă la scurt timp după acest accident a mai avut loc altul cu implicarea altor două în acelaşi loc, în urma căruia un alt BMW 325i s-a răsturnat.

Pentru că autorul nu a permis încorporarea lui, click să vezi video:

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-cum-erau-vazute-accidentele-pe-nurburgring-acum-jumatate-de-secol/

(video) Cum doi tineri au intrat pe Nurburgring cu un Daihatsu şi au evitat ca prin minune un accident

https://autoblog.md/video-accident-grav-pe-nurburgring-pasagerii-unui-mercedes-benz-s-au-rasturnat-de-cateva-ori/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/