(doc) Statul vinde BMW-uri cu preț de până la 3700 de euro

În atenţia celor care caută un automobil rulat sau piese de schimb! Direcția Transport a Parlamentului anunţă că în ziua de 11 martie va organizat o licitație cu strigare pentru a vinde 18 autovehicule din garajul instituţiei de stat.

La licitație pot participa atât persoane fizice, cât și juridice din Republica Moldova, dar și străine. Prețul biletului de participare este de 300 de lei. Detalii despre starea maşinilor şi ce parcurs au nu se anunţă, în afară de anul producţiei şi codul VIN, însă cei interesați vor avea posibilitatea să examineze preventiv mașinile în garajul Parlamentului, prin coordonare prealabilă a vizitei.

Cele mai vechi vehicule datează din anul 1991, iar cel mai proaspăt din 2003. Cel mai scump din listă este un BMW Seria 7 în caroserie E38, preţul de start fiindu-i de circa 3.650 de euro.

Nu este clar ce model este exact, însă versiunea 740 există atât într-o variantă cu ampatament standard, cât şi una alungită. Sub capotă, în cazul versiunii 740i, este instalat un motor V8 natural aspirat de 4.4 litri care produce 286 CP/420 Nm. Pentru că a apărut mai târziu nu poate fi vorba despre un 740d cu motor V8 turbo diesel.

În cazul celor 10 BMW-uri 520i şi a unui 528i în caroserie E39, toate produse în anul 1997, au motoare pe benzină cu şase cilindri în linie, cu volume de 2.0 litri şi 2,793 cm³ (pe modelul 528i), care produc câte 150 CP/190 Nm şi 193 CP/280 Nm.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-parlamentul-republicii-moldova-isi-prezinta-una-dintre-cele-mai-speciale-masini-din-dotare/

(video) Ai auzit despre “smart-ul” României comuniste? Istoria modelului Dacia 500 Lăstun

https://autoblog.md/presedintia-turkmenistanului-scos-la-vanzare-25-de-mercedes-uri-si-toate-sunt-blindate/

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/