(video) Acest Mercedes-AMG CLA 45 S valorează 300000 de dolari! Ce îl face să coste atât de mult

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ (421 CP) costă în Republica Moldova minimum 59.840 euro. Pentru comparaţie, automobilul din imagini valorează 300.000 de dolari! Ce stă în spatele unei astfel de diferențe mari?

Maşina a trecut prin mâinile angajaţilor atelierului elveţian de tuning Carcraft, însă aceştia nu au schimbat absolut nimic din punct de vedere tehnic şi dinamic! La o astfel de sumă a fost evaluat volumul lucrărilor în ce priveşte designul caroseriei și a interiorului.

Mașina a fost echipată cu o serie de părți alternative ale caroseriei și cu suplimente cu rol aerodinamic. De exemplu, pe bara de protecție frontală au apărut prize de aer mai dezvoltate, cu margini contrastante, iar grila radiatorului a fost înlocuită cu una personalizată cu logoul atelierului, deși realizată în același stil. O aripă fixă și un difuzor masiv au apărut la posterior.

Toate noile elemente sunt realizate din fibră de carbon cu forţele proprii ale atelierului. Iar corpul maşinii are o combinaţie originală de culori cu un efect tridimensional. Se afirmă că nu este vorba despre niciun fel de folie, ci despre vopsire în mai multe straturi.

Complet a fost schimbat şi interiorul, faţă de cel din fabrică. Pe lângă fibra de carbon, pielea scumpă și Alcantara sunt folosite din abundență, iar nuanța de roșu pentru accentele de culoare se pretinde a fi împrumutată din paleta Lamborghini. În plus, plafonul negru este decorat cu așa-numitul cer înstelat – o soluție din arsenalul Rolls-Royce.

În cei 300.000 de dolari mai sunt incluse costurile unui nou eşapament marca Akrapovic, a unui set de jante Vossen de 21 inci și reducerii cu 35 de mm a gărzii la sol.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/