(video) Cum se spală manual o mașină care costă milioane de euro

A avea în proprietate o mașină sport extrem de scumpă nu înseamnă doar să cheltui o dată o sumă de bani considerabilă, în timpul achiziției, iar ulterior pe carburant, ci mai presupune și cheltuieli suplimentare, regulate, pentru întreținere.

Un fel de întreținere este și spălatul automobilului care se face rar sau des în dependență de cât de curat este orașul în care e rezident proprietarul ori în care se exploatează scumpetea. Nu de alta, dar nu prea am văzut supercaruri la fiecare pas în orașe precum Chișinăul, unde banal din vehicule care cară materiale de construcții cade pe carosabil.

De cealaltă parte, un cuib de supercaruri este orașul Londra, acolo unde și drumurile sunt semnificativ mai bune, dar și curățenia pe ele este vădit, considerabil mai mare. În cele mai bune circumstanțe o mașină obișnuită se poate spăla o dată într-o săptămână sau o dată în două.

Iar reieșind din faptul că posesorii de supercaruri nu fac mulți kilometri cu acestea și le țin în garaje corespunzătoare, cel mai probabil au nevoie să le treacă sub jeturi de apă o dată pe lună, dacă nu mai rar, atunci când au nevoie de o curățare mai complexă. Dar cum se spală astfel de mașini care costă milioane, în spălătorii automate? Nici vorbă!

https://www.youtube.com/watch?v=C3RPnHKYajU

Vezi și: (video) Să nu încercaţi asta. Un bărbat şi-a spălat hipercarul la o instalaţie automată

Acum un an, la aceeași companie a trecut printr-un proces de detailing ultimul produs și cel mai nou McLaren F1:

https://www.youtube.com/watch?v=6-cKKy6BH6o&t=29s

Vezi și: (video) Detailing pentru un Mercedes-Benz clasic de peste un milion de euro! Vezi cum decurge procesul

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/