(video) Alunecare de teren în Chişinău: Un perete din curtea unui bloc a căzut peste câteva automobile

O alunecare de teren s-a înregistrat în această după amiază în capitală. Ploaia torenţială a înmuiat o porţiune de pământ, care, drept rezultat, s-a rupt, s-a mişcat la vale şi a lovit gardul din piatră de calcar a unei curţi de bloc. Forţa pământului a dus la prăbuşirea construcţiei, inclusiv peste câteva automobile care erau parcate în preajmă.

Potrivit unui cititor AutoBlog.MD, care ne-a trimis una dintre imaginile ataşate, totul s-a întâmplat pe strada Nicolae Costin din sectorul Buiucani, în spatele policlinicii nr. 12.

Serviciile de intervenţie au ajuns deja la faţa locului pentru a remedia situaţia.

Iată care este mesajul femeii care a înregistrat imaginile video în cauză: “Aş vrea acum să văd ce au de spus autoritățile. Cum e să nu evaluezi rezistența unui perete (instalat de o companie de construcție doar simbolic), înainte de a aduce tone de pământ, pentru acoperirea unui fundament. De ce nimeni nu s-a întrebat dacă acest perete “firav” va rezista? Cine se face vinovat? La doar 10 metri e teren de joacă pentru copii. Tot sub perete băgat. Cum sunt asigurați locuitorii că nu cade zidul peste copiii lor? Cine a aprobat o aşa amplasare de teren? E casa și ograda mea!”

https://www.facebook.com/nofit.elena/videos/3542031049147231/

FOTO: https://t.me/bazarpolitic

https://www.facebook.com/100001552868088/videos/3136520999742965/

Reacţia primarului:

https://www.facebook.com/i.ceban.public/posts/622291671708045

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise