(video) Ambuteiajele sunt deja şi vor fi la ordinea zilei! O singură bandă există pe strada Ion Creangă pentru a ajunge spre centrul capitalei

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Așa arată strada Ion Creangă care anul trecut a intrat în reparație – s-a lăudat primarul general al Chişinăului către miezul nopţii zilei de ieri printr-o galerie foto. Carosabil reparat, utilități schimbate, trotuare reabilitate, spații verzi amenajate, iluminat modern, semafoare și indicatoare rutiere noi instalate. La fel au fost reparate accesele, dar și amenajată o parcare care va fi finalizată în primăvara anului viitor.

Totul este diferit, nimeni nu neagă, însă a apărut o problemă, una mare. Odată cu delimitarea benzilor dedicate pentru transportul public au rămas câte una singură pe sens prin intermediul căreia se poate ajunge regulamentar spre sectorul Centru şi Buiucani respectiv!

Dar pentru că circulaţia este mereu îngreunată în orele de vârf spre centrul oraşului, zeci de şoferi au decis să „scuipe” chiar de la o luni pe ideea autorităţilor municipale şi să se descurce cum pot pentru a ajunge cât mai rapid la destinaţie. Iată starea lucrurilor în această dimineaţă.

Amintim că strada oricum mai rămâne șantier de lucru și urmează a fi realizate restul lucrărilor care nu ar împiedica circulația rutieră, contractul fiind până în martie 2022. Marcajul aplicat este unul temporar, iar benzile dedicate pentru transportul public sunt deocamdată în regim de testare, a menţionat anterior municipalitatea.

GALERIE FOTO:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata