(video) Anti record pe Nurburgring. Un tur a fost parcurs în jumătate de oră

Compania Grand Turismo Events, care se ocupă de organizarea aşa-ziselor Zile de Circuit (Track Days) pentru proprietarii de supercaruri, a stabilit un “record” pe Nurburgring cu un moto taximetru cu trei roţi, cunoscut în “popor” ca tuk-tuk.

Vehiculul a parcurs cei 20.6 kilometri în 31 minute și 49.41 secunde cu o viteză medie de 39.26 kilometri pe oră. Timpul a fost înregistrat oficial de către un reprezentant al circuitului.

Tuk-tuk-ul este o formă populară de transport în Asia de Sud-Est. Concret acest exemplar este făcut pe baza unui Daihatsu din 1988 şi a fost cumpărat/importat din Bangkok, iar anul trecut a fost înregistrat în Suedia ca un triciclu. Motorul cu doi cilindri pe care îl are dezvoltă 23 CP. Având în vedere şi greutatea modestă a moto taximetrului (390 kilograme), aceste caracteristici îl fac poate cel mai “slab” vehicul care a ieşit vreodată pe acest circuit.

Tuk-tuk-ul a fost condus de un pilot german a cărui nume nu s-a menţionat. La bord cu el au fost şefii companiei menţionate, Björn Lagercrantz şi Peter Ternström.

“A fost foarte înfricoșător. Vehiculul cu trei roţi era foarte instabil. Mai multe curbe le-am abordat pe două roți. Nu vom mai face niciodată așa ceva!”, au mărturisit suedezii la sfârșit.

Contactându-l pe Peter Ternström, acesta ne-a declarat că un filmuleţ cu o durată mai mare şi poate chiar o înregistrare completă a turului, vor fi făcute publice mai târziu în această săptămână.

Iată cel mai timp din toate timpurile pe circuit: (video) Porsche a bătut absolut toate recordurile înregistrate pe Nurburgring – 5:19.546. Trebuie să vezi asta

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/