(video) Ar fi adormit la volan, dar cine? Accident cu impact devastator în judeţul Vrancea, România

Accident grav şi în acelaşi timp bizar în judeţul Vrancea, România, care s-a întâmplat la o oră în care mulţi dintre noi încă dormeau. Două persoane şi-au pierdut viaţa (ambii şoferi), iar alte 11 au fost rănite, după ce conducătorul unui autoturism a intrat frontal într-un microbuz plin cu călători. Sau invers???

La faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere a incendiilor, una de descarcerare, patru ambulanţe SMURD şi patru echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. În sprijinul lor urma să se deplaseze şi un elicopter SMURD.

Tragedia a fost surprinsă de mai multe camere de supraveghere ale unei pensiuni de pe Drumul Național 2D, Focşani – Târgu Secuiesc, în localitatea Bolotești din judeţul Vrancea.

Poliţiştii au stabilit că la volanul autoturismului implicat în accident se afla un şofer în vârstă de 70 de ani, dar conform IPJ Vrancea, cel de la volanul microbuzul, în vârstă de 58 de ani, s-ar face vinovat pentru că a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat pe contrasens.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise