(video) ARENA AUTO FEST 2024 – cum a avut loc a doua ediție!

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cu bine am reușit să organizăm și a doua ediție ARENA AUTO FEST în cadrul Arena Chișinău, pe 14-15 septembrie. Expoziția a fost vizitată de un număr impresionant de oameni, motiv pentru care le mulțumim tuturor celor care au venit, ne-au încurajat și apreciat!

Câteva secvențe video înregistrate la început de festival arată cum a fost totul amenajat și ce s-a putut vedea de către orice doritor.

În numele echipei ARENA AUTO FEST 2024, de asemenea, dorim pe această cale să transmitem tuturor partenerilor și importatorilor auto sincere mulțumiri pentru prezența și implicarea la acest eveniment de referință din Chișinău.

Contribuția fiecărei companii a adus un plus de valoare și a creat o experiență memorabilă pentru toți vizitatorii!

Mulțumim grupului DAAC-HERMES pentru prezentarea celor mai noi modele de la Dacia, Renault, Nissan, Ford, Suzuki, Mazda, Skoda, Geely, Volvo și Farizon, ce au impresionat prin accesibilitate, tehnologie și eficiență.

Grupului AUTOSPACE, apreciem participarea cu modelele inovatoare și luxoase de la BMW, MINI, precum și surprizele pregătite de Mitsubishi și Honda, care au atras atenția publicului iubitor de performanță și robustețe.

De asemenea, mulțumim grupului GBS pentru diversitatea adusă prin gama HAVAL, Peugeot, BAIC și Cherry, axate pe tehnologiile moderne și eficiența energetică.

Companiile din grupul CONTINENT, Toyota și Lexus, au continuat să captiveze publicul cu vehiculele hibride și electrice, iar modelele noi de la Lexus au fost cu adevărat remarcabile.

Un mulțumesc special și pentru noile lansări de la Jetour, Jetta, KIA, Hyundai, MG, precum și pentru performanța și inovațiile aduse de Porsche și Zeekr.

Apreciem contribuția invitaților speciali, precum Xiaomi cu modelul SU7 Max, și BYD, lider global în vehicule electrice, ce ne-au oferit o privire asupra viitorului verde.

Nu putem uita participanții din alte domenii: Xiaomi, iAsig, MOTOLAND, Kärcher, AquaArt, Top Tuning, ARB Moldova, Lumar, Lassa Tyres, MasterLUX, AutoDoctor, AutoPerform și E-Charge. Prezența dumneavoastră a completat perfect evenimentul, oferind soluții inovatoare pentru automobile, locuințe și stilul de viață modern.

Fiecare dintre voi a avut un rol esențial în succesul Arena Auto Fest 2024, și pentru aceasta, vă suntem profund recunoscători! Până data viitoare!

Partenerii generali ai evenimentuluiBT LeasingXiaomiCastel Mimi Wine ResortApa Bucovina MoldovaPlast RegalLassa Tyres.

Partenerii mediaRliveRealitatea.mdAvto RadioRadio ZumTrendsetterNOI.MD.

GALERIE FOTO:
(sursă: Alexandru Panis)

Cmentariile sunt închise