(video) Asta da practicabilitate! 12 romi au fost găsiți într-o Skoda din Ucraina trasă pe dreapta

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După un Plugușor în ajun de Anul Nou, potrivit tradițiilor populare, se mai practică Sorcova, Semănatul şi altele de genul, astfel că urători de toate vârstele mai au ocazii să obţină bani şi alte bunătăți. Iar în regiunea Transcarpatia din Ucraina, cu semănatul nu merg doar copii, ci și… romi.

O mașină cu astfel de semănători a fost trasă pe dreapta în dimineaţa de 1 ianuarie pe unul dintre drumurile din Vînohradiv. Într-un liftback Skoda Octavia au fost găsiţi tocmai 12 pasageri, unii dintre care au încăput şi în portbagajul acoperit cu o lunetă destul de înclinată. Unul dintre ei a confirmat câţi sunt la bord în total şi că au pornit din Pidvînohradiv.

Deşi acest automobil a fost proiectat din fabrică pentru maximum cinci pasageri, în regiunea din vestul Ucrainei adesea nu se respectă regulile de călătorie şi se mai pot găsi câte şase oameni într-o maşină, însă 12 pasageri, unii dintre care şi în portbagaj, este deja ceva ieşit din comun.

Asta da reclamă pentru practicabilitatea unei Skoda🙂

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/