(video) Microbuzele din Moldova încă sunt confortabile! În India a fost tras pe dreapta un tuk-tuk cu 27 de pasageri

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În Fatehpur, un oraș din cel mai populat stat din India, Uttar Pradesh, poliția a oprit pentru inspecție o ricșă auto care transporta 27 de persoane, scrie BBC. Judecând după imaginile care fac înconjurul lumii, inspectorii nu se așteptau să vadă un astfel de număr de pasageri.

Se relatează din presa locală că polițiștii au atras atenția asupra vehiculului care trecea prin apropierea lor. Când oamenii legii au încercat să semnalizeze că mergea prea repede, șoferul a încercat să plece cu viteză. 

După o scurtă urmărire, tricicleta motorizată a fost oprită. În mare parte pasagerii erau minori, dar în “salon” au încăput și mai mulți adulți.

De regulă, o ricșă auto poate transporta în general trei persoane, dar unele sunt modificate pentru a putea găzdui până la șase pasageri.

Vehiculul din imagini a fost ridicat și dus la parcarea specială pentru încălcarea limitei de viteză și pentru supraîncărcare.

Pe rețelele de socializare, videoclipurile cu incidentul au fost vizionate de zeci de mii de ori și mulți utilizatori de Twitter au postat comentarii pline de umor drept reacții.

Unii au spus că incidentul merită un titlu de „record mondial”, în timp ce alții l-au folosit pentru a face o idee despre facilitățile de transport inadecvate ale Indiei.

Ricşele auto, cunoscute și sub denumirea de tuk-tuk, sunt un mijloc de transport popular în India. Deși sunt omniprezente, sunt, de asemenea, scumpe și au tarife de câteva ori mai mari decât autobuzele.

Dar rămân mult mai ieftine decât taxiurile și sunt extrem de populare în rândul clasei de mijloc din India.

Vezi și:

Cmentariile sunt închise