(video) Gluma zilei: Cât costă biletul pentru o călătorie din India până în Făleşti

0

Un concetăţean de-al nostru stabilit în prezent în Dubai, care s-ar afla într-o vacanţă undeva în India, a reuşit să organizeze un moment de neuitat care a devenit acum câteva ore foarte viral. Important este că prin asta arată că nu a uitat de casă şi de unele „tradiţii/obiceiuri” moldoveneşti.

Întâlnind un conducător local de motoretă, transformată pentru a putea transporta pe bancheta din spate până la doi pasageri, pământeanul nostru a decis să filmeze o situaţie amuzantă şi foarte cunoscută la noi acasă.

Şoferul a fost învăţat să pronunţe câteva cuvinte-cheie în limba noastră şi a fost rugat să instaleze sub parbriz, în acest caz o bucată de carton, pe care a fost indicată ora şi destinaţia, în stilul microbuzelor autohtone dedicate călătoriilor naţionale.

Ce a urmat vă lăsăm pe voi să vedeţi 🙂

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-gluma-zilei-anuntat-pe-facebook-ca-ofera-arenda-anvelope-de-iarna-iata-cat-costa/

https://autoblog.md/foto-gluma-zilei-internautii-au-gasit-unde-se-afla-miliardul-furat-din-sistemul-bancar/

https://autoblog.md/foto-gluma-zilei-internautii-au-propus-o-noua-masina-de-incasare-banilor-pentru-bancile-din-moldova/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata