(video) Astfel de priveliști nu ar trebui să existe pe drumurile din Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Astfel de priveliști nu ar trebui să existe pe drumurile din Moldova, însă din păcate încă mai există. De ce? Din cauză că poliţia nu monitorizează asta şi nu aplică suficiente amenzi? De ce alţi conducători auto trebuie să se simtă incomod sau în pericol din cauza iresponsabilității altor participanți la trafic?

Situaţia din imaginile video s-a întâmplat în Cupcini, raionul Edineţ, unde a fost filmat un tractor care tracta nu una, ci două remorci nesemnalizate luminos şi vizibil supraîncărcate! Atenţie, exces de claxonare!

Iar această privelişte vine din Chişinău, de pe strada Calea Orheiului. În mod clar s-a depășit intenționat limitele remorcii şi în ciuda acestui fapt nu s-a făcut uz de vreo prelată pentru a se limita mişcările blocurilor de piatră de la nivelul superior pentru a nu cădea.

Amintim unor astfel de conducători despre regula 91 din RCR şi articolul 224 al. 1 din Codul Contravenţional:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise