(video) Atenţie unde parcați! Copaci aparent sănătoşi se pot prăbuşi peste automobilul dvs

1

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Încă o dată vă îndemnăm să vă selectați cu prudență locul de parcare, indiferent de fenomenele sau avertizările meteo ce urmează să intre în vigoare, asta pentru a evita neplăcerile! Nu de alta, dar în Chişinău copaci aparent sănătoşi se pot prăbuşi peste automobilul dvs!

Acum câteva clipe în urmă, un copac a căzut pe strada Vasile Alecsandri din capitală. Crengile acestuia au acoperit câteva automobile, parcate în apropiere de un şantier îngrădit.

„Acum vreo 3-4 ani am postat o fotografie cu acest copac care a crescut între beton şi casă şi am avertizat… Şi ce??? Nicio problemă şi-a spus cineva.. până când nu a căzut… doar l-au împrejmuit și asta a fost toată soluţia”, a declarat un internaut.

VIDEO: autoblog.md
VIDEO: autoblog.md

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

1 Comentariu
  1. […] (video) Atenţie unde parcați! Copaci aparent sănătoşi se pot prăbuşi peste automobilul dvs 0 Share Citește și Mai multe de acelasi autor Știri […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata