(video) AutoBlog.MD: Prima întâlnire cu noul Toyota Grand Highlander la Chicago Auto Show

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

AutoBlog.MD a avut o oportunitate deosebită de a vizita ediţia din acest an a Salonului Auto de la Chicago, despre care se spune că este cel mai mare și mai longeviv show auto al națiunii americane, cu mai mult de 93.000 de metri pătrați de spațiu de expunere. Acolo am avut un prim contact cu mai multe maşini noi şi interesante, a căror prezenţă în Republica Moldova într-un viitor apropiat este foarte probabilă!

Reportajele efectuate în SUA au fost posibile mulțumită partenerilor:

Şi iată cum arată pe viu cel mai nou SUV de la Toyota – noul Grand Highlander (click pentru mai multe detalii). Producătorul japonez spune că foloseşte platforma cunoscutului Highlander şi într-o mare măsură trenul său de rulare, însă ce este deasupra, în termeni de caroserie şi interior, este nou. Are în lungime peste 5.1 metri şi un ampatament de practic trei metri, fără câţiva milimetri. La bord poate lua până la opt pasageri!

Trei opţiuni de propulsie sunt puse la dispoziţie: benzinar turbo de 2.4 litri (269 CP), sistem hibrid (246 CP) care include un benzinar natural aspirat de 2.5 litri şi sistem Hybrid MAX (367 CP/542 Nm). În funcţie de propulsor, tracţiunea poate fi frontală sau integrală. Un Grand Highlander cu Hybrid MAX vine cu AWD şi este capabil de un impresionant sprint de pe loc şi până la 97 km/h în 6.3 secunde!

*Să ne fie iertată greşeala din reportaj: sistemul Hybrid MAX are la bază un benzinar turbo de 2.4 litri!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/