(video) Din “rău”, în “mai rău”! Manhart a făcut mai agresiv noul BMW M4 CSL

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Din “rău”, în “mai rău”! Manhart Performance este primul atelier de tuning care propune modificarea noului BMW M4 CSL! Germanii nu l-au făcut doar să arate mai agresiv, ci şi l-a făcut mai răutăcios în privinţa puterii dezvoltate. Rezultatul este unul cool şi te invităm să-l admiri în galeria foto ataşată!

Proiectul MH4 GTR II şi-a făcut debutul public în cadrul Essen Motor Show 2022, expoziţia de maşini modificate care se desfăşoară anual în decembrie. Iată un playlist video cu unele exponate.

Abrevierea GTR este folosită de Manhart pentru a desemna creații deosebit de spectaculoase. Pentru prima dată a utilizat-o pentru un M4 F82 şi, coincidență sau nu, cea mai nouă creaţie este la fel un M4, însă în caroserie G82, într-o ediţie specială şi limitată la doar 1.000 de unități.

În timp ce un M4 Competition obișnuit, care de altfel poate, de asemenea, servi drept bază pentru MH4 GTR II, vine cu 510 CP și 650 Nm, lui M4 CSL i s-a majorat deja puterea din fabrică, până la 550 CP şi 650 Nm. Însă datorită unității de control auxiliare MHtronik, Manhart a împins limitele acestui S58 twin-turbo până la 702 CP și 880 Nm!

Contribuie la sporirea puterii şi un eșapament custom din oțel inoxidabil, cu patru terminaţii de 110 mm, care pot fi acoperite cu carbon sau ceramică. Acesta este conectat la motor fie prin downpipes-uri MANHART Race fără convertizoare catalitice, fie prin downpipes-uri MANHART Sport cu convertizoare catalitice GESI cu 300 de celule.

Cu toate acestea, din cauza lipsei aprobării TÜV, ambele variante sunt destinate exclusiv maşinilor care vor fi exportate din Germania, la fel ca țevile de schimb MANHART OPF Delete cu convertizoare catalitice HJS cu 200 de celule și MANHART OPF/GPF Deleter.

Deși nu este implementat în cazul vehiculului prezentat, Manhart mai propune upgrade-uri individuale, la cerere, în privința sistemului de frânare, pentru a se potrivi cu puterea crescută.

Din punct de vedere vizual, MH4 GTR II a fost coborât mai aproape de pământ datorită optimizării suspensiei, inclusiv prin folosirea unor arcuri elicoidale reglabile pe înălțime de la H&R. Nu în ultimul rând, garantează un look impresionant noile jante din aliaj forjat Forged+ 1 de la Yido Performance, care măsoară 20 de inchi cu anvelope 275/30 în față și 20 de inchi cu anvelope 295/30 în spate. Culoarea jantei poate fi configurată individual la cerere.

Automobilul are un finisaj cu vopsea neagră, împreună cu autocolante şi ornamente decorative tipice MANHART într-o nuanţă roşie-portocalie. Dungile colorate accentuează, de asemenea, diverse componente ale kitului de caroserie din carbon din 18 piese, creat de atelier.

Interiorul este rafinat de covorașele Manhart și centuri de curse SCHROTH în 4 puncte, prinse de o cuşcă de protecţie Clubsport. Nu în ultimul rând, MH4 GTR II vine cu o cască de motorsport din fibră de carbon pentru curse de mare viteză.

Preţul maşinii cu toate cele incluse nu se anunţă, însă la sigur trece de 200.000 de euro!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/