(video) Aventuri prin Moldova. Cum doi şoferi au încercat să treacă Răutul cu maşini pentru off-road

Un grup de şoferi au decis să profite de vremea bună de afară şi de zilele de odihnă pentru a-şi petrece împreună timpul în compania maşinilor favorite. A fost luat cu asalt un teritoriu din albia râului Răut şi chiar s-a intrat în apă pentru a ajunge de pe un mal pe altul.

Unele autovehicule au depăşit cu succes toate obstacolele şi încercările, şi chiar au reuşit să treacă prin apă, însă după o altă tentativă, unde era mai adânc, două SUV-uri au rămas blocate. Într-un final a fost nevoie de suportul unui tractor pentru a scoate şoferii din încurcătură, iar aceştia din urmă şi-au completat experience-ul în a şti ce poate maşina personală şi cum să procedeze pe viitor.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/