(video) Barieră luată cu asalt. Cum unui taximetrist i-au cedat nervii la ieșirea din parcarea unui magazin din capitală

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Poliția Capitalei ne-a confirmat înregistrarea situației. Ceea ce s-a întâmplat nu se încadrează la categoria accidente. Urmează a fi stabilite circumstanțele, iar șoferul va fi sancționat conform legislației.

Mai în glumă, mai în serios, dar mai multă lume a fost de acord cu acțiunile taximetristului. Există internauți care spun că sistemul de bariere montat la intrarea în parcările Kaufland este incomod de utilizat.

În același timp există oameni care încă se revoltă pe decizia rețelei de magazine de a-și îngrădi teritoriile pentru a împiedica parcarea gratuită și nelimitată.

Chiar și așa, ceea ce s-a întâmplat în această situație este prea de tot.

Momentul în care este deteriorată o barieră:

Persoana care a făcut publice imaginile a declarat că a alertat poliția. Individul de la volanul unui Prius a deteriorat intenționat o barieră de la intrarea în parcarea magazinului de pe strada Nicolae Testemițanu. Oamenii legii l-au identificat după o oră și jumătate.

Pe lângă o posibilă amendă din partea poliției, șoferul nervos va fi nevoit să achite și prejudiciile generate.

Vezi și: (video) Aceeași intenție, dar tactici diferite. Doi șoferi, filmați cum ”evadează” dintr-o parcare Kaufland din Chișinău

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise