(video) Bătaie fără sens pe o stradă din Chișinău, în ajun de Florii. Nu a câștigat nimeni nimic, doar contuzii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Bătaie în trafic între un șofer de BMW și un pieton, chiar în fața Catedralei din Chișinău. După ce și-au împărți pumni, șoferul a urcat în mașină, însă pietonul nu s-a dat bătut. Imediat a încercat să-l scoată din cabină, timp în care şoferul a opus rezistenţă şi a călcat acceleratorul. A urmat un accident şi doborârea tânărului la pământ.

Conducătorul auto a plecat de la faţa locului, după care a fost solicitată o ambulanţă şi un echipaj de poliţie. Cearta ar fi început după ce pietonul a decis să se intereseze de ce nu i s-a cedat trecerea.

Deocamdată nu am putut afla dacă bărbatul care conducea BMW-ul a fost identificat.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/