(video) Belgia: “Parcarea” neobişnuită a unui avion mic a fost filmată cu telefonul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident mai neobișnuit în Belgia, lângă Bruges. Un avion de mici dimensiuni s-a oprit pe o stradă, lângă un autovehicul parcat într-o curte, pogorându-se din văzduh cu paraşuta! Momentul viral a fost filmat de un trecător.

În imaginile surprinse se poate observa cum pilotul reușește să părăsească avionul imediat după accident, fără ajutor. Pilotul a scăpat cu răni ușoare și a fost externat de la spital în aceeași zi. L-a ajutat faptul că aparatul de zbor avea la bord un sistem de parașutare de urgență, fapt ce a atenuat impactul.

Pilotul a povestit anchetatorilor că a pierdut controlul avionului, în urma unor defecțiuni.

Pompierii au ajuns în scurt timp la locul accidentului pentru a evita un posibil incendiu. Poliția din Bruges investighează incidentul.

Amintim că în unele ţări din occident, mai ales în SUA, este permisă folosirea drumurilor publice, îndeosebi a celor late (autostrăzi) pentru situații excepționale şi aterizări de urgenţă.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/