(video/update) Bentley lansează noile Flying Spur S, Continental GT S şi GTC S

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Aceeași versiune s-a anunţat peste o săptămână şi pentru sedanul Flying Spur. Toate maşinile îşi vor face debutul la Festivalul de Viteză de la Goodwood, unde se vor marca 40 de ani de Bentley-uri turbo.

Are exact aceleaşi modificări care au fost anunţate pentru modelele Continental GT, însă la alegere sunt două motoare: V8 de 4.0 litri sau V6 de 2.9 litri (în cadrul unui sistem plug-in hybrid).

Însă doar sedanul cu V8 este dotat standard cu eşapament sport, Bentley Dinamic Ride şi direcţie pe puntea din spate (roţile întorc la un unghi maxim de 4.2 grade).


Noua gamă S pentru modelele Bentley Continental GT și GTC se concentrează pe plăcerea de a conduce, cu un accent opus, dar complementar, conceptului de bunăstare la volan a gamei anterior lansate Azure, centrată pe confort.

Caracteristici cheie:

  • Sub capota modelelor rămâne motorul V8 twin-turbo de 4.0 litri (550 CP și 770 Nm). Ambele pot face 0-100 km/h în 4.0 secunde.
  • Standard le este montat nu eşapament sport şi Bentley Dynamic Ride – sistemul avansat de control anti ruliu activ electric de 48V. Prin generarea de până la 1300 Nm în 0.3 secunde, motoarele din barele anti ruliu compensează în mod activ forțele de viraj pentru a minimiza ruliul, îmbunătățind în același timp confortul la viteze de croazieră prin decuplarea roților din stânga și din dreapta una de cealaltă.
  • Grila de radiator şi toate celelalte elemente cromate de pe caroserie, în afară de embleme şi inscripția de pe hayon, sunt finisate într-un negru lucios. Jantele pot fi de 22 inci, negre, cu spiţe în formă de Y şi finisaj Pale Brodgar Satin, ori de 21 inci, tri-spoke design, care combină negrul cu suprafeţe polişate. În spatele jantelor se vor regăsi etrieri de frână roşii.
  • Finisajele exterioare includ insigna S pe aripile frontale, terminații de eșapament negre și extensii de praguri negre, așa cum sunt prezentate pe Continental GT Speed
  • În completarea designului exterior dinamic este un interior izbitor și axat pe performanță, cu o împărțire în două tonuri, unică pentru modelele S. O tapiţerie Dinamica pentru volan, levierul cutiei de viteze, perna și spătarul scaunelor vine în combinaţie cu piele naturală folosită pe suporturile scaunelor, panourile ușilor, de-a lungul planşei de bord și în jurul consolei centrale.
  • Panoul de bord continuă tema sportivă, având aceeaşi grafică precum modelul de top Continental GT Speed. Scaunele cu design S sunt canelate, cu matlasare disponibilă ca opțiune, iar emblema S este brodată pe tetiere, aripile Bentley fiind o alternativă fără costuri. Printre altele se numără o insignă metalică cu semnătură S şi aplicaţii iluminate S pe pragurile interioare ale uşilor.

Costul maşinilor nu s-a anunţat public.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise