(video) BMW introduce accesoriile din fabrică M Performance Parts pentru noile Seria 5 şi i5

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Încă de la prima generaţie de modele, BMW Seria 5 Sedan s-a caracterizat prin sportivitate rafinată şi confort de înalt nivel pe distanţe lungi. Noua generaţie de model, a opta a celui mai de succes sedan business din lume, evidenţiază, de asemenea, caracterul dinamic prin proporţiile atletice.

Accesoriile BMW M Performance, care vor fi disponibile o dată cu lansarea pe piaţă a noului BMW Seria 5 Sedan şi a variantei electrice BMW i5 în octombrie 2023, sporesc în mod special aspectul sportiv. Gama de accesorii pentru aerodinamică, interior şi şasiu oferă multe opţiuni pentru personalizare de înaltă performanţă.

Caracteristici cheie:

  • Componentele aerodinamice şi de exterior BMW M Performance amplifică imaginea sportivă a BMW Seria 5 şi BMW i5. Accesoriile au fost dezvoltate special pentru modelele care vin echipate cu pachetul M Sport sau pachetul M Sport Pro şi sunt integrate perfect cu geometria şi designul automobilului.
  • Accesoriile originale BMW M Performance pentru aerodinamică şi exterior sunt testate şi aprobate întotdeauna conform regulilor stricte de calitate ale BMW Group. Deoarece acestea au fost deja omologate cu automobilul, nu este necesară înregistrarea lor la autorităţile de reglementare!
  • Toate componentele Carbon sunt realizate din plastic armat cu fibră de carbon (CFRP), sigilate cu lac transparent pentru a obţine un finisaj de înaltă calitate.
    • În partea din faţă şi din spate a caroseriei, prinderea frontală M Performance Carbon din patru piese, precum şi spoilerul spate M Performance Carbon Pro şi difuzorul spate M Performance din trei piese, realizat din fibră de aramidă, asigură un aspect distinctiv, şi face trimitere la designul specific din motorsport.
    • Opţional este disponibil şi un spoiler spate M Performance grunduit.
  • Pe lângă accesoriile laterale M Performance Carbon, care conferă profilului automobilului şi mai multă lungime şi profunzime vizuală, noile dungi de accent M Performance în Frozen Black subliniază liniile dinamice ale noilor BMW Seria 5 Sedan şi BMW i5. Dungile de accent imprimate digital sunt în antracit mat şi au inscripţia M Performance.
  • Colantele M Performance pentru pragurile laterale, care constau dintr-o linie curbată atractivă de culoare gri mat, sunt şi ele noi în gamă şi evidenţiază şi mai mult profilul automobilului. Colantele sunt amplasate sub uşi şi oferă o notă elegantă de culoare, în special pe pragurile laterale negre. Dunga decorativă atractivă se armonizează perfect cu dunga de accent M Performance în Frozen Black şi cu accesoriile laterale M Performance Carbon.
  • Gama de accesorii de înaltă calitate pentru exterior este completată de capacele oglinzilor exterioare Carbon M şi capacul antenei M Performance Aramid.
    • Capacul antenei din plastic ranforsat cu fibră de aramidă este element atractiv vizual şi în acelaşi timp funcţional pe plafonul vehiculului.
    • Fibra de aramidă are un aspect de suprafaţă similar cu al fibrei de carbon, dar are o permeabilitate electromagnetică ridicată. Materialul inovator permite funcţionalitatea deplină a antenei în combinaţie cu un aspect sportiv.
  • Jantele M Performance din aliaj uşor disponibile pentru noul BMW Seria 5 Sedan şi pentru varianta electrică BMW i5 sunt potrivite în mod ideal pentru un stil de condus sportiv şi conferă un aspect distinctiv.
    • Gama pentru noile BMW Seria 5 Sedan şi BMW i5 include seturi de jante de 19 şi 21 de inchi. Setul complet de roţi de vară, cu jante M Performance de 21 de inchi, din aliaj uşor şi design cross-spoke, este disponibil pentru toate tipurile de automobile, fie cu finisaj lucios M Bicolor Jet Black, fie M Frozen Midnight Grey.
    • Pentru toate variantele de model, jantele M Performance de 19 inchi, din aliaj uşor şi design Y-Spoke, în negru mat sunt disponibile şi ca set complet de roţi de vară.
    • Cu excepţia BMW i5 M60 xDrive, setul complet de roţi de iarnă corespunzător, ale cărui anvelope sunt potrivite şi pentru lanţuri de zăpadă, este disponibil pentru toate variantele de propulsie ale noului BMW Seria 5 Sedan.
    • Seturile de roţi suplimentare pot fi depozitate cu stil în sacii M Performance pentru anvelope. Setul format din patru piese este potrivit pentru jantele cu dimensiuni cuprinse între 17 şi 22 de inchi şi are inscripţia M Performance.
  • Sistemul de frânare M Performance de 20 de inchi oferă puterea de decelerare necesară pentru un stil de condus sportiv.
    • Etrierele de frână vopsite în roşu, care prezintă sigla M în patru culori, arată foarte distinctiv în combinaţie cu designul deschis al jantelor de 21 de inchi, din aliaj uşor.
    • Sistemul de frânare sport foloseşte frâne cu etrier fix, din aluminiu, cu şase pistoane pe puntea faţă şi frâne cu etrier cu un singur piston pe puntea spate.
    • Discurile de frână uşoare M Performance, de format mare, ventilate interior şi perforate, oferă o capacitate de suport termic mai bună şi oferă astfel o putere de frânare şi mai mare în condiţii extreme, de exemplu pe circuitul de curse.
  • De îndată ce uşile sunt deschise, elementele M Performance Carbon pentru praguri oferă o declaraţie de sportivitate şi arată în mod inconfundabil că noul sedan business este orientat spre performanţă dinamică.
    • În plus, covoraşele M Performance din velur, cu marginile din piele sintetică şi cusăturile decorative în culori contrastante, adaugă o notă sportivă suplimentară.
    • Cele două covoraşe frontale ale setului de patru piese prezintă, de asemenea, inscripţii M Performance brodate pe inserţia din material şi un steag în culorile distinctive M.
  • Carcasa M Performance pentru cheie reprezintă un alt detaliu rafinat, cu o notă sportivă. Husa de protecţie, realizată din piele Nappa de înaltă calitate, este plăcută la atingere şi prezintă imprimare cu efect de fibră de carbon în combinaţie cu Alcantara. Tastele funcţionale pot fi accesate liber, astfel încât cheia nu trebuie să fie scoasă din carcasă.
  • Capacul M Performance Carbon al rezervorului este disponibil şi pentru modelele cu motor termic, dar şi pentru variantele plug-in hybrid ale noului BMW Seria 5 Sedan. Are bandă dublu adezivă în interior şi poate fi ataşat de către client la capacul deja existent la rezervorul de combustibil.

Cmentariile sunt închise