in ,

OMGOMG

(video) BMW-ul dus de apă în canal la Anenii Noi a fost scos după mai multe ore de intervenție! Ce a rămas din mașină

Băieții din clubul de off-road Terra Valahia au reușit să scoată din canal BMW-ul care a fost dus de ape ieri la Anenii Noi. Misiunea de salvare a durat mai multe ore și a implicat forțele mai multor SUV-uri bine echipate, cât și a unui camion dotat cu tracțiune integrală.

Eforturile nu au fost de loc ușoare pentru membrii clubului, însă într-un final aceștia au reușit să scoată sedanul german din canal.

Gepostet von TERRA Valahia am Montag, 15. Juni 2020

Păcat doar că în rezultatul acestui incident nu se mai poate alege mare lucru din mașina afectată de viitură. Geamurile mașinii au fost sparte, iar în habitaclu au pătruns apa și gunoaiele duse de curenți. La fel a avut de suferit și caroseria, cât și părțile tehnice. Cel mai probabil automobilul va fi casat.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Iti place articolul?