(video) Care este cea mai bună anvelopă de iarnă de mărime 205/55 R16? Rezultatele testului ADAC 2020

Cel mai bun produs al Bridgestone pentru sezonul rece, Blizzak LM005, este câștigătorul testului de anvelope de iarnă al organizației germane ADAC pentru sezonul 2020 (îl puteţi citi aici la dorinţă, cu o traducere destul de bună prin intermediul Google Translate).

Proiectat pentru a oferi conducătorilor auto un control și o siguranță excepțională în condiții dificile, Blizzak LM005 a impresionat în toate condițiile de drum de iarnă, cu performanțele sale echilibrate pe drumuri uscate și acoperite de zăpadă, precum și manipularea pe suprafeţe umede.

Cu aceste caracteristici, experții de la ADAC, cea mai mare asociație de automobilism din Europa, a conferit modelului Blizzak LM005 un scor general de 2.0 – cel mai bun rating printre toate profilurile testate – și a numit-o câștigător în clasificarea celor 15 modele testate în mărimi 205/55 R16 H (până la 210 km/h).

Caracteristicile și performanțele remarcabile ale modelului Blizzak LM005 de la Bridgestone sunt rezultatul celor mai recente caracteristici în domeniul ingineriei anvelopelor.

Anvelopa este modelată din compusul Nano ProTech realizat de Bridgestone, care are un conținut ridicat de siliciu pentru a menține anvelopa moale la temperaturi scăzute, pentru o tracțiune maximă și pentru a optimiza performanța sa în condiții umede și înzăpezite. Acesta a fost, de asemenea, proiectat cu un model unic de canelură în zig-zag pentru a spori evacuarea apei și pentru a îmbunătăți aderența cu drumul.

Sinergia dintre aceste caracteristici a dat rezultate excelente, LM005 fiind prima anvelopă de iarnă care a obținut o etichetă UE de calitate “A” pentru aderență pe teren umed pentru întreaga gamă.

Datorită rezistenței reduse la rulare și a consumului de combustibil economic, precum și a zgomotului redus generat, Blizzak LM005 este, de asemenea, o alegere mai durabilă pentru clienți. Anvelopa eficientă din punct de vedere energetic nu numai că aduce beneficii conducătorului auto în ceea ce privește kilometrajul și economiile de costuri, ci înseamnă și că sunt eliberate mai puține emisii.

Aceste caracteristici ecologice au fost recunoscute de ADAC, care a acordat modelului evaluări excelente pentru rezistența scăzută la rulare și consumul de combustibil.

În timpul dezvoltării Blizzak LM005, Bridgestone a realizat un sondaj printre 20.000 de automobiliști din întreaga Europă cu privire la cerințele lor pentru o anvelopă de iarnă premium touring și provocările cu care se confruntă în utilizarea de zi cu zi.

Rezultatele au fost clare: se așteaptă la o anvelopă care combină un control excelent în condiţii umede şi cu performanțe puternice pe zăpadă și gheață. Blizzak LM005 de la Bridgestone îndeplinește toate aceste cerințe, cu o distanţă de frânare excelentă pe zăpadă și pe drumuri uscate și umede, astfel câştigând deja mai multe premii în teste independente în 2019.

Anvelopa Blizzak LM005 de la Bridgestone a fost testată de ADAC pe un VW Golf GTI în format 205/55 R16, o dimensiune montată pe marea majoritate a celor mai populare modele de mașini vândute pe piaţa europeană.

Însă, aflaţi că modelul Blizzak LM005 este disponibil în prezent în 171 de dimensiuni pentru autoturisme și SUV/4×4, cu mărimi cuprinse între 14 şi 22 de inci.

În plus, cu tehnologia inovatoare DriveGuard Run Flat de la Bridgestone a fost integrată în 24 de dimensiuni care sunt foarte la cerere (între 16 şi 18 inci) ale Blizzak LM005 pentru a contracara deteriorarea bruscă a anvelopelor, permițând vehiculelor să continue să ruleze pe o distanţă de până la 80 km şi cu o viteză maximă de 80 de km/h în cazul unei pane de cauciuc.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/