(video) Care va fi mai apreciat? Cele două Lamborghini din The Wolf of Wall Street se vor vinde la licitații separate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un Lamborghini Countach neobișnuit ar putea fi vândut în cadrul unei licitații organizate în Abu Dhabi pe 25 noiembrie, ca parte a etapei finale de Formula 1. Supercarul este cel folosit pe platourile de filmare ale peliculei din 2013 – The Wolf of Wall Street – cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, singurul utilizat pentru scena de condus în stare de ebrietate narcotică și deteriorat ca urmare.

În ciuda stării sale, casa Bonhams se așteaptă să încaseze între 1.5 și 2 milioane de dolari!

Countach-ul alb din 1989 în versiunea limitată 25th Anniversary (658 exemplare produse), dedicată aniversării unui sfert de secol a producătorului italian, apare pe ecran doar pentru câteva minute. 

Cu toate acestea, brokerul Jordan Belfort (interpretat de faimosul actor) îl conduce lovind mai multe mașini și obstacole rutiere după ce își fac efectul stupefiantele consumate.

Acest Lamborghini, aflat în posesia unuia dintre creatorii filmului, a fost lăsat în mod intenționat în starea în care este prezentat în film.

Pe lângă automobilul în sine, noul proprietar va mai primi costumul personajului principal, un scaun de regizor și un clapboard cu autografele lui Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio și Margot Robbie, o pereche de hanorace de marcă și două copii ale filmului pe DVD. În plus, mașina vine cu certificate de autenticitate de la membri cheie ai echipei de producție.

Curios este că, în realitate, în timpul filmărilor au fost folosite două Countach-uri aproape identice, inclusiv în culori și an de producție: al doilea a fost închiriat în calitate de mașină de rezervă. 

Până la urmă s-au filmat doar 16 secunde cu el (când DiCaprio vine cu el la un club), dar acel exemplar nu a fost deteriorat și se va vinde la fel la o licitație organizată de RM Sotheby’s la începutul lunii decembrie, în New York!

Conform casei de licitații, este unul dintre cele 12 exemplare fabricate conform specificațiilor SUA, care combină un exterior alb cu un interior alb (Polo Bianco peste Bianco). Și se va încerca încasarea unei sume de bani identice, între 1.5 și 2 milioane de dolari!

Pe care din cele două l-ați dori?😏

Cmentariile sunt închise