(video) Cât de mare este grila de radiator a noului BMW X7? Comparativ cu cea a unui clasic E30

Mulţi au făcut glume când au văzut pentru prima dată cât de imensă este noua grilă de radiator introdusă pe noul BMW X7 şi ulterior în acelaşi stil pe alte modele. Aceasta este atât de mare, încât unui coleg de-al nostru de peste ocean i-a fost interesant să o compare cu o interpretare clasică a acesteia.

Iată comparativul într-un filmuleţ, dar şi într-o galerie de imagini.

S-ar părea că toate glumele despre dimensiunea “nărilor” de pe noile X7 și Seria 7 facelift s-au încheiat deja, însă jurnalistul Jason Cammisa în loc de o analiză abstractă a luat și le-a schimbat cu locul de pe un SUV şi de pe un clasic E30.

Intenţia s-a dovedit a fi destul de informativă şi demonstrativă pentru că putem vedea clar, că timp de 36 de ani grila iconică a crescut de mai multe ori în mărimi, iar proporțiile sale s-au schimbat radical. În plus mai avem ocazia să vedem gustul designerilor din acea vreme, dar şi a celor care muncesc la BMW în ziua de astăzi.

Potrivit Jalopnik, grila de pe noul X7 măsoară în înălţime 40.64 cm, iar în lungime tocmai 81.28 cm (32 de inci)!

Iată şi maşina lui Jason Cammisa, folosită şi ea în comparativ, luată în vizor de către BMW Group Classic în 2018:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/