(video) Noul Lincoln Star Concept ne arată designul viitoarelor maşini electrice a mărcii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cu o siluetă elegantă, aerodinamică și o experiență de cabină conectată, noul Lincoln Star Concept a debutat la nivel global, sugerând limbajul de design al mărcii pentru viitoarele sale vehicule electrice.

În interior și la exterior, conceptul introduce un nou limbaj de design, cu principiile de bază ale Lincoln de frumusețe, umanitate, planorism și sanctuar, toate într-o afişare completă.

Acestea vor ajuta la ghidarea viitorului design al mărcii și, până la jumătatea deceniului, Lincoln intenționează să livreze trei noi vehicule complet electrice, ceea ce înseamnă că mai mult de jumătate din volumul său global va fi format din vehicule cu emisii zero. Un al patrulea va apărea până la sfârșitul lui 2026.

Caracteristici cheie:

  • Silueta maşinii este elegantă și dinamică, fiind extinsă pentru a crea un efect izbitor. Indiferent dacă este staționar sau în mișcare, conceptul folosește designul, lumina, afișajele, mirosurile și sunete pentru a crea o experiență captivantă pentru clienți. Tehnologia inteligentă care îmbunătățește confortul, productivitatea și divertismentul este implementată pe tot parcursul pentru a readuce romantismul călătoriilor într-un mod unic Lincoln.
  • Designerii au lucrat pentru a crea armonie prin utilizarea luminii într-un mod modern nou. Cristalinele iluminate, plus ușile, scaunele și elementele exterioare iluminate din spate ridică spațiul arhitectural pentru a crea sanctuarul suprem. Noua stea Lincoln din faţă se aprinde ca o bijuterie – salutând clienții şi oferind în același timp un nou sens secvenței de bun venit Lincoln Embrace.
  • Arhitectura electrică flexibilă cu tracțiune spate sau integrală și sistemul Lincoln Intelligence de ultimă generație permit noua gândire de design și experiențele conectate, oferite de Star Concept. Utilizarea unei platforme modulare înseamnă că inginerii și designerii ar putea reimagina spațiul interior suplimentar în moduri noi și interesante pentru a crea o experiență unică Lincoln.
  • Noul Lincoln Intelligence System duce definiția „asistentului digital” într-o nouă dimensiune, permițând experiențe precum capacitățile conectate de la vehicul-vehicul și vehicul-infrastructură, precum și funcții de vârf de asistență a șoferului de ultimă generație, cum ar fi Help Me See și Park for me.
  • Atât în ​​ceea ce privește designul, cât și compoziția culorilor, interiorul este împărțit în mod unic în zonele din primul și al doilea rând. Întreaga experiență în cabină din primul și al doilea rând este premium, cu scaune înveșmântate foarte spațioase (primele se pot întoarce la 180 de grade), poziție de lounge înclinată, suporturi individuale pentru picioare și depozitare îngrijită pentru dispozitive și încălțăminte, comenzi pentru “starea de întinerire” și un răcitor de băuturi din sticlă de lux integrat între scaunele posterioare.
  • Senzația de spațiu este îmbunătățită cu zăbrelele metalice imprimate 3D pe montantul A de-a lungul parbrizului și pe montantul D de la geamul posterior, elemente care sunt vizibile din interior spre exterior. Acești montanţi transparenți, împreună cu un full skylight cu umbră digitală, invită lumina naturală să intre în interior pentru a spori senzația de spațiu deschis și aerisit.
  • Un afișaj orizontal curbat, întins pe toată planşa de bord, creează o panoramă digitală în care conținutul curge fără probleme într-un ecran de control central integrat, apoi în ecranul din al doilea rând, creând o experiență unică pentru toți pasagerii. Materiale noi, cum ar fi alternativele de piele și crom, dar și mai multe finisaje unice, se combină în armonie pentru a crea o experiență modernă și luxoasă.
  • Trei “stări de întinerire” (stări de bine: Coastal Morning, Mindful Vitality şi Evening Chill) se alătură unei noi secvențe Lincoln Embrace care foloseşte sunet, parfum și iluminare în toată cabină pentru a crea o ambianță relaxantă. O orchestrație simfonică cu animații clare și de înaltă rezoluție pe ecrane creează un sanctuar digital captivant.
  • Sub capotă există un portbagaj care permite depozitarea amplă, extinzând senzația de spațiu în interior. Cu sticlă electro-cromatică care se schimbă de la transparent la opac, portbagajul frontal este recunoscut instantaneu, permițând luminii să pătrundă atunci când vehiculul este în mișcare și întunecându-se pentru a ascunde obiectele de valoare depozitate atunci când este parcat. Sub portbagajul frontal, podelele iluminate ale primului rând curg neîntrerupt în interior, creând o cabină aerisită și deschisă.
  • Interiorul include, de asemenea, Lincoln Attaché, un concept de servietă digitală cu un compartiment ascuns în ușa din spate, care nu numai că oferă depozitare în siguranță a tabletelor și laptopurilor, dar are o funcție dublă ca suport de încărcare pentru dispozitive și poate detecta fără probleme conținutul wireless primit pentru clienți.
  • În cele din urmă, hayonul posterior se poate desface într-un mod lounge, astfel încât să formeze o canapea în aer liber.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/