(foto) În țară se pregătește să intre un Corvette C3 Stingray din 1977

Încă un automobil legendar va putea fi văzut pe drumurile din ţară în curând, deşi nu în fiecare zi. Un retro Chevrolet Corvette C3 Stingray în caroserie Coupe, produs în anul 1977, a fost observat la unul dintre punctele de trecere ale frontierei.

Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii despre specificația în care este, însă urmează să le aflăm şi să vi le spunem. Din ceea ce ştim la moment este că are sub capotă un imens V8 american de 5.7 litri volum!

Potrivit informaţiilor oficiale, exemplarele produse în anii 1976-1977 aveau V8-uri fie cu 182, fie cu 213 CP. Iar cel mai mare şi puternic motor care putea fi instalat pe Corvette C3 era un V8 de 7.4 litri cu 466 CP! Exemplarul care intră în țară are un motor de 400 de cai putere!

Maşini din anul producţiei 1977 au fost făcute în circa 49.213 de exemplare. În acel an automobilul sport avusese un preţ de aproximativ 9.000 de dolari.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-premiera-pentru-moldova-un-chevrolet-corvette-c7-z06-fost-vazut-prin-chisinau/

(foto) Istorie de aproape 60 de ani! Cum a încercat Chevrolet să facă un Corvette cu motor montat central

(video) Şi-a cumpărat un Corvette cu doar $3500! În ce stare este, având aproape 500000 de km parcurşi

https://autoblog.md/video-tuning-moldova-iata-cum-fost-modificat-un-chevrolet-corvette/

(foto) Apariţie specială la vama Leuşeni – un SUV Toyota Land Cruiser J40

(video) Cum arată sub capotă, la interior şi ce sunet produce Mustang-ul Mach 1 din oraş

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/