(foto) Un moldovean a încercat să iasă din țară cu o mașină furată din Franța

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea (Galaţi) au depistat la controlul de frontieră şi au indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism, care a fost introdus în bazele de date ca fiind furat din Franţa.

Interesant este de remarcat că alerta internaţională despre furt s-a dat cu doar câteva zile înainte ca şoferul maşinii să se prezinte la controlul de frontieră. Pe ce cale şi cum a intrat mai devreme nestingherit în Republica Moldova este deocamdată un mister.

În data de 29 ianuarie, în jurul orei 3:40, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în România, un cetățean al Republicii Moldova în vârstă de 67 de ani, conducând acest VW.

Ca urmare a verificărilor efectuate s-a constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Franţa cu doar câteva zile înainte de prezentarea la controlul de frontieră.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire. Autoturismul în valoare de 60.000 de lei românești a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata