(foto) Noul Range Rover a fost deconspirat prin intermediul unei reviste auto franceze

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cu doar câteva zile înainte de premieră, dar şi după anunţul prezentării, în spaţiul online au apărut primele imagini oficiale cu noul Range Rover.

Acestea sunt incluse într-un nou număr trimestrial al celei mai vechi reviste care este dedicată vehiculelor de teren – 4×4 Magazine din Franţa.

Numărul ar urma să intre în vânzare în scurt timp, însă cineva a extras paginile în cauză şi le-a distribuit pe un forum.

Ulterior după asta, pe reţelele de socializare au început să fie distribuite masiv imagini cu maşini care ar fi fost fotografiate în fabrica mărcii. Acestea nu fac decât să confirme că materialele de mai sus reprezintă înfățișarea reală a SUV-ului britanic.

Apropo, dacă este să observaţi a doua fotografie din galeria de mai sus, versiunea de bază a noului Range Rover ar fi D250, adică un turbo diesel cu 250 de CP, în timp ce vârful de gamă va păstra un benzinar V8 cu 530 CP (P530)!

Iată tot ce trebuie să ştii despre maşină înainte de premieră:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://dapurberita.tubaba.go.id/tentang/