(video) Un nou incident în capitală! Un copil mic, la un pas să ajungă sub roţile unui SUV

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Unui şofer din capitală i-a apărut peri albi în cap chiar de la început de săptămână. Un impact între maşina pe care o conducea şi un copil mic a fost evitat la limită!

Totul s-a întâmplat în această după amiază pe strada Ion Neculce din sectorul Buiucani. Momentul, surprins de camera de supraveghere al unui alt conducător auto, arată cum minorul apare pe carosabil într-un moment total neaşteptat.

Speriat fiind, acesta s-a oprit la timp şi s-a întors înapoi spre mama sa care nu-i acorda atenţia necesară şi cel mai important – nu-l ţinea de mână știind că se află nemijlocit în stradă, lângă carosabil.

Din fericire incidentul a fost evitat cu bine, însă în alte circumstanțe cineva nu ar mai fi avut parte de sărbători fericite…

VIDEO: facebook.com/vasika.patrashku

Iată un alt caz care a avut loc săptămâna trecută:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/