(video) „Parcă mi s-au luat 10 ani din viaţă”. Momentul când o şoferiţă a fost la un pas de a lovi un elev neatent

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O şoferiţă din capitală a fost la un pas de a lovi şi/sau călca un elev care brusc a ieşit pe carosabil, alergând, în faţa maşinii. Minorul nu s-a asigurat în niciun fel înainte ca să traverseze neregulamentar strada, iar după ce a evitat ca prin minune pericolul, a continuat să alerge.

Dintr-un motiv necunoscut, după ce postarea sa a devenit virală pe Facebook, aceasta a fost ştearsă.

„Dragi părinți, când lăsați copiii să meargă la școală, nu fiți leneși și amintiți-le de regulile de circulație pentru a 10.000-a oară. Când ies la drum să se uite nu numai la stânga sau dreapta, ci şi de dorit în sus (valabil pentru oraşul nostru).

Comentarii, de genul „gonea cu viteză” sau „ce, nu era clar că va ieși în stradă” nu sunt valabile în acest caz, nu putem cu toţii anticipa toate lucrurile. Mă deplasam cu maxim 20 km/h din cauza carosabilului avariat. Amândoi (atât eu, cât și copilul) am fost foarte norocoși…

Un martor ocular m-a calmat timp de 15 minute din cauza stresului… Situaţia parcă mi-a luat 10 ani din viață, iar copilul a fugit mai departe de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.”

Alexandra Rumianţeva

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/