(video) Unicul Porsche Cayenne GTS din Europa în culoare Gulf Orange se află în Chişinău

O maşină unică în Europa marca Porsche poate fi găsită la showroom-ul importatorului de la Chişinău. Un exemplar Porsche Cayenne GTS aşteaptă să-şi găsească un stăpân care îl va ajuta să întoarcă priviri pe străzi.

SUV-ul german a fost vopsit în culoarea Gulf Orange, nuanţă care nu se regăseşte în paleta tradiţională şi poate fi doar comandată.

Printre alte dotări interesante pe care le are această maşină se numără: faruri LED cu un sistem de comutare automată a fazei lungi, sistem SoftClose pentru uşi, patru camere video, tapiţerie din piele naturală, inserţii din Alcantara şi fibră de carbon, stopuri fumurii, plafon panoramic, etc.

Mai multe detalii despre această maşină, dar şi preţul său, pot fi aflate de la consultanţii Porsche Center Moldova sau la showroom-ul Porsche de pe strada Calea Ieşilor 28/1.

Amintim că un Porsche Cayenne GTS este dotat cu un motor V6 bi-turbo de 3.6 litri care produce 440 de cai putere și 600 Nm. Acceleraţia până la 100 de km/h o face în 5.1 secunde (cu pachet Sport Chrono, prezent pe maşina din articol), iar viteza maximă este egală cu 262 km/h.

Cmentariile sunt închise