(video) Un nou accident în celebra intersecţie din sectorul Botanica. Cum s-a întâmplat şi de ce trebuie să fie o lecţie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Continuă accidentele în celebra intersecţie a bulevardului Decebal cu strada Trandafirilor şi Sarmizegetusa din sectorul Botanica, deşi a fost “securizată” cu mare fast! Oare câte mai sunt necesare să se întâmple până se vor lua alte măsuri, printre care amenajarea unui sens giratoriu, căci spațiul permite!

Priviţi cât de banal s-a produs un impact recent, în urma amabilității unui participant la trafic, a neatenţiei/neasigurării altuia şi a grabei celui de-al treilea. Iar dacă vă veţi pomeni într-o situaţie similară nu procedați ca şi conducătorul Nissan-ului! Nu reacţionaţi în grabă fără o asigurare completă.

VIDEO: t.me/automobil_md

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise