in ,

(video) No comment: O americancă şi-a implantat în corp “cheia” de la o maşină Tesla

Inginer şi software developer cu experienţă, americanca Amie Dansby originară din Texas a decis să-şi implanteze “cheia” de la maşină în propriul corp. Nu, nu vorbim despre un impunător breloc cu baterie şi cu o cheie fizică din metal, ci o etichetă RFID care acţionează similar ca una NFC.

La un contact de la o mică distanţă prin aceasta are loc un schimb de informaţii wireless şi, în cazul automobilului Tesla Model 3, este descuiat.

https://www.youtube.com/watch?v=PzyPmUGNiqI

Tânăra este de mai mult timp pasionată de biohacking și acum câțiva ani şi-a implantat deja în mână un cip-cheie de la propria casă. De această dată a dorit să scrie codurile cartelei-cheie Tesla pe eticheta deja existentă în mână, însă pentru că nu a fost posibil a decis să i se facă o nouă intervenţie chirurgicală.

Pentru a obține cipul de la Tesla Amie Dansby a trebuit să dizolve cartela în acetonă, după care să extragă cipul şi să-l includă într-o soluţie din biopolimer.

*Atenţie! Citiţi titlul filmuleţului înainte de a-l reda

https://www.youtube.com/watch?v=GznE6tonlYU

Tesla oferă în prezent mai multe moduri de a debloca şi utiliza maşinile sale electrice: cheia originală, printr-un smartphone, breloc sau un card de plastic cu cip RFID.

Vezi şi: GENEVA 2018: Întâlnire surpriză cu Tesla Model 3 – Reportaj Video AutoBlog.MD

What do you think?