(video) No comment: O americancă şi-a implantat în corp “cheia” de la o maşină Tesla

Inginer şi software developer cu experienţă, americanca Amie Dansby originară din Texas a decis să-şi implanteze “cheia” de la maşină în propriul corp. Nu, nu vorbim despre un impunător breloc cu baterie şi cu o cheie fizică din metal, ci o etichetă RFID care acţionează similar ca una NFC.

La un contact de la o mică distanţă prin aceasta are loc un schimb de informaţii wireless şi, în cazul automobilului Tesla Model 3, este descuiat.

Tânăra este de mai mult timp pasionată de biohacking și acum câțiva ani şi-a implantat deja în mână un cip-cheie de la propria casă. De această dată a dorit să scrie codurile cartelei-cheie Tesla pe eticheta deja existentă în mână, însă pentru că nu a fost posibil a decis să i se facă o nouă intervenţie chirurgicală.

Pentru a obține cipul de la Tesla Amie Dansby a trebuit să dizolve cartela în acetonă, după care să extragă cipul şi să-l includă într-o soluţie din biopolimer.

*Atenţie! Citiţi titlul filmuleţului înainte de a-l reda

Tesla oferă în prezent mai multe moduri de a debloca şi utiliza maşinile sale electrice: cheia originală, printr-un smartphone, breloc sau un card de plastic cu cip RFID.

Vezi şi: GENEVA 2018: Întâlnire surpriză cu Tesla Model 3 – Reportaj Video AutoBlog.MD

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/