(video) Moldovenii la Borsec! Off-Road cu Suzuki Jimny în România – partea 1

Autor: Constantin Mihalachi, Foto/Video: Victor Daniliuc

Ceea ce o să vedeți în acest reportaj este de fapt unul dintre motivele pentru care am decis anul trecut să-mi cumpăr un Suzuki Jimny! Pentru mine mașina asta este ceva mai mult decât un daily car. De la bun început o vedeam ca o mașină potrivită pentru aventuri în off-road, dar și pentru expediții în afara țării.

Și iată că după ce am tot străbătut în lung și lat Moldova, am organizat prima ieșire în afara țării cu Jimny. Vorbim despre o expediție de câteva zile prin munții din preajma stațiunii Borsec din România. Am ales această locație pentru că știam un pic locurile din vizitele pe care le-am făcut în trecut cu familia.

Însă acum totul avea să fie diferit. Acum ne așteptam încă de acasă la drumuri dificile prin munte din cauza ploilor care au căzut în zonă timp de 10 zece zile, înainte ca să ajungem noi. Ne-am pus drept scop să vedem una din turmele de cai sălbatici care se plimbă prin zona Borsecului, dar și să ajungem pe drumurile de munte spre Vatra Dornei.

Aveam doar vreo 50 de kilometri pe linie dreaptă până la destinație, însă socoteala de acasă cu cea de pe deal nu avea să coincidă… Nu vă spun mai multe, vă invit să vedeți din reportajul filmat și montat foarte frumos de Victor. Vizionare plăcută!

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/