(video) Ford prezintă frumos noul Focus ST pe drumul european considerat cel mai bun pentru condus

Subdiviziunea europeană a companiei Ford a decis să o continue sau să adauge încă un filmuleţ la seria Europe’s Greatest Driving Roads. De această dată jurnalistul Steve Sutcliffe a urcat în spatele volanului noului Focus ST şi împreună au explorat şoseaua portugheză N304, care duce spre nordul ţării, către parcul natural Alvão.

Se menţionează că drumul este rar folosit de şoferi, este larg, are o suprafață perfectă, oferă şi curbe ritmice, dar şi privelişti incredibile.

Vezi şi: (video) Noul Ford Focus ST este mai rapid decât toţi principalii concurenţi

Vizitatorii vor avea acces la nişte hoteluri de calitate și ieftine în zonă, precum şi la mici cafenele, toate care fac această parte pitorească a Portugaliei o evadare pentru vizitatori, precum și pentru “petrolheads”, cu cascade și râul Olo, toate în apropiere pentru a explora.

“În trei zile de filmare a acestui reportaj am văzut nu mai mult de douăzeci de autoturisme. Există și alte drumuri care se îndreaptă spre nord și spre sud, așa că bănuiesc că N304-ul nebun și puțin întortocheat nu este ca o ceaşcă de ceai pentru toţi, dar pentru șoferii dornici de a merge pe un traseu de neuitat”, a declarat colegul nostru.

Videoclipul este al zecelea din seria de reportaje care urmărește să găsească cele mai mari drumuri din Europa pentru condus și înregistrează un punctaj de 57 din 60, în șase categorii, cu scoruri maxime pentru fiorul produs, ospitalitate, peisaj și alimente/băuturi. Calificarea l-a inclus în topul celor mai bune drumuri.

Puteți viziona întreaga serie de filmuleţe Europe’s Greatest Driving Roads aici:

Vezi şi: (video) Drumul spectaculos din Norvegia pe care trebuie să îl parcurgi măcar o dată în viaţă

Vezi şi: (video) Ultimul film din seria „Cele mai bune drumuri din Europa pentru condus” duce noul Mustang Bullitt pe insula Man

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise