(foto) Două noi MINI Cooper SE electrice sunt la Chişinău şi așteaptă să fie procurate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În ţara noastră au ajuns două exemplare ale modelului electric MINI Cooper SE de ultimă generaţie. Interesant este că acestea au putut fi aduse prin canal oficial deja preconfigurate, deşi comenzi din ţara noastră pentru maşini absolut noi din fabrică încă nu pot fi procesate.

Oricum, astfel spus, cine va reuşi să le cumpere se va bucura deocamdată de un automobil ceva mai exclusivist şi cu garanţie inclusă!

Cele două exemplare sunt hatchback-uri cu trei uşi, iar în habitaclu pot sta până la cinci pasageri. Ambele sunt aproape identice şi costă 39.000 de euro. Lista de dotări atât standard, cât şi opţionale, este foarte generoasă. Un element important precum pompa de căldură este inclus!

Modelele sunt finisate într-o culoare neagră a caroseriei şi dispun de un pachet MINI Yours pentru o mai mare personalizare, dar şi pentru un look atrăgător.

Cu motorul său electric de 184 CP şi 270 Nm, MINI Cooper SE oferă un condus distractiv fără emisii. Puterea este transmisă printr-o transmisie automată cu o singură treaptă. Bateria litiu-ion de înaltă tensiune, care este situată adânc în podeaua vehiculului și are un conținut energetic brut de 32.6 kWh, permite o autonomie de până la 250 km în ciclul WLTP.

Toate aceste avantaje o fac o maşină perfectă de oraş, dar şi pentru ţara noastră în linii generale. Pentru că şi numărul staţiilor de alimentare pentru electromobile este în creştere, călătoriile fără emisii între principalele localități nu va mai constitui o problemă.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/