in , ,

LOLLOL AngryAngry OMGOMG

(video/update) Un martor a surprins momentul când un agent de patrulare ar fi lăsat un șofer să plece fără protocol. Reacţia INSP

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

(update) INSP a analizat filmuleţul care ne-a fost expediat de un martor şi a venit cu o reacţie.

🔴Precizare Astăzi, Autoblog.md a publicat o știre cu titlul ,,(video) Ce a pus în buzunar? Un martor a surprins…

Posted by Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP on Monday, 5 April 2021

(articol iniţial) Ce a pus în buzunar? Un martor a surprins momentul când un agent INSP lasă un șofer să plece fără protocol

Pe bd. Decebal din Chişinău, un inspector de patrulare a fost surprins cum lasă un şofer să plece fără proces-verbal după ce ar fi ajuns la o înțelegere. Momentul a fost filmat de un martor ocular care ne-a expediat aceste imagini la adresa redacţiei.

La un moment dat conducătorul auto tras pe dreapta l-a lăsat pe poliţist să ia ceva ce el a scotocit anterior timp de câteva secunde în portbagaj, sub un covoraş, iar după un scurt schimb de replici cei doi s-au despărțit.

Imaginile mai arată un gest care ar indica asupra faptului că ofiţerul a pus ceva în buzunar, pentru acoperire fiind folosit un telefon.

VIDEO: autoblog.md / Preluarea fără permisiune este interzisă!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi: