(video) Intersecție trecută la roşu cu peste 160 de km/h! Rezultatul unui teribil accident produs în Los Angeles

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Șase persoane, printre care o tânără în vârstă de 23 de ani (însărcinată în a şasea lună) și al său băieţel de un 11 luni (a zburat din maşină cu tot cu scăunelul auto şi a aterizat într-o staţie de alimentare), și-au pierdut viaţa, iar alte nouă au fost rănite în urma producerii unui oribil accident în cartierul Windsor Hills din Los Angeles, când un Mercedes-Benz negru a intrat cu viteză foarte mare într-o intersecție, la culoarea roşie a semaforului.

Potrivit California Highway Patrol, șoferița aflată la volanul Mercedes-Benz, care a fost responsabilă de tragedie, a fost arestată vineri, scăpând cu răni care nu i-au pus viaţa în pericol. Au fost depuse acuzații penale împotriva lui Nicole Lorraine Linton, o asistentă medicală în vârstă de 37 de ani din Houston, Texas, iar biroul procurorului districtual din Los Angeles se ocupă de caz.

Femeia se va confrunta cu șase acuzații de omor și cinci capete de acuzare pentru ucidere din culpă cu neglijență gravă. Aceasta a fost reţinută în locul unei cauțiuni de 9 milioane de dolari și riscă până la 90 de ani de închisoare sau pe viață dacă va fi găsită vinovată. Ieri, 8 august, a apărut în instanţă pentru prima dată după accident.

Anchetatorii au spus că femeia se deplasa cu peste 160 de km/h într-o zonă în care limita era de 56 km/h. Însuşi accidentul s-a întâmplat joia trecută în jurul orei 13:30 şi a fost surprins de o cameră de supraveghere. Impactul a fost atât de puternic încât Mercedes-ul şi alte două autovehicule au luat foc în urma coliziunii care a implicat cel puţin şase maşini.

În total au avut de suferit răni nouă persoane (inclusiv copiii de 13 luni, 8, 11, 13, 14 şi 15 ani), una dintre care a refuzat spitalizarea. Nu există deocamdată nicio dovadă că alcoolul a fost un factor în producerea incidentului mortal, dar investigațiile sunt încă în curs.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/