(video) Cea mai “de râs” sancţiune dată de poliţie unui conducător auto din capitală? Iată ce a făcut

Către miezul nopţii zilei de ieri, după ce imaginile video în cauză au devenit virale în spaţiul online, Inspectoratul Național de Securitate Publică a anunţat că a identificat conducătorul auto care s-a deplasat pe contrasens lângă o intersecție din centrul capitalei.

S-a dovedit a fi o doamnă în vârstă de 53 de ani care a recunoscut că a încălcat regulile de circulaţie. Drept urmare a fost sancționată, conform legislaţiei în vigoare, cu doar 1.000 de lei și 3 puncte de penalizare.

Internauţii s-au revoltat şi mai mult după ce au aflat despre asta, calificând sancţiunea drept una de râsul lumii. În aceeaşi România, de exemplu, pentru depășirea ilegală a unei coloane de automobile poți să rămâi fără permis pe câteva luni.

VIDEO: facebook.com/denis.midone
Comentariul autorului imaginilor: “Gata🤣oficial asta e cea mai tâmpită situație care eu am văzut-o. Sub camere iese pe contrasens trecând marcajul de linie dublă ca să treacă în fața tuturor. #CUD888 permisul la care printer l-ai scos?😂

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/