(video) Cel mai compact hatchback Renault a fost adaptat circuitelor şi off-road-ului

0

Compania Renault a prezentat la Auto Expo din oraşul New-Dheli două versiuni conceptuale ale hatchback-ului Kwid. Cea destinată curselor a fost numită Racer, iar pentru off-road – Climber. Prototipurile au fost elaborate pentru a sărbători succesul modelului pe piaţa auto din India, acolo unde s-au adunat circa 90.000 de comenzi timp de patru luni.

2016-renault-kwid-climber-racer-01_новый размер

Renault Kwid Racer a primit un kit exterior agresiv, jante din aliaj de 18 inci, inserţii de culoare roşie, acoperiş vopsit în culoare neagră, alături de un eleron şi un difuzor.

Habitaclul este dominat de scaune sport cu centuri de siguranţă în patru puncte, un volan sport şi un panou central decorat cu Alcantara. Scaunele din spate au fost înlocuite de o carcasă de siguranţă.

Renault Kwid Climber se deosebeşte de modelul standard printr-o gardă la sol mărită, pneuri speciale, elemente de protecţie la marginile caroseriei. De asemenea prototipul a primit elemente decorative de culoare albastră şi lumini de zi pe bază de LED-uri.

Totodată, înafară de aceste două maşini, Renault a prezentat un nou motor pe benzină cu un volum de un litru, care va fi disponibil pentru model Kwid. Agregatul va fi cuplat la o cutie de viteze robotizată cu cinci rapoarte.

În prezent Renault Kwid este oferit clienţilor cu un motor de 0.8 litri, care generează 54 de cai putere. Unitatea lucrează împreună cu o transmisie mecanică cu cinci rapoarte. Preţurile pentru Kwid încep în India de la 3.800 de dolari.

2016-renault-kwid-climber-02_новый размер 2016-renault-kwid-climber-03_новый размер 2016-renault-kwid-climber-04_новый размер 2016-renault-kwid-climber-05_новый размер  2016-renault-kwid-climber-racer-02_новый размер 2016-renault-kwid-climber-racer-03_новый размер 2016-renault-kwid-climber-racer-04_новый размер 2016-renault-kwid-racer-01_новый размер 2016-renault-kwid-racer-02_новый размер 2016-renault-kwid-racer-03_новый размер 2016-renault-kwid-racer-04_новый размер 2016-renault-kwid-racer-05_новый размер 2016-renault-kwid-racer-06_новый размер 2016-renault-kwid-racer-07_новый размер 2016-renault-kwid-racer-08_новый размер 2016-renault-kwid-racer-09_новый размер 2016-renault-kwid-racer-10_новый размер

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/