(foto) Marketing moldovenesc. Cum se încearcă vânzarea unui Ford sub “forma” unui Mercedes

Un moldovean din Leova încearcă să-şi vândă maşina, de fapt “sub imaginea alteia”. Pe cel mai popular portal de anunţuri online din ţară a plasat oferta de vânzare a unui Ford Fiesta, dar a făcut-o într-un mod ingenios pentru a atrage cât mai multe click-uri pe anunţ.

Însăşi automobilul are o parte frontală nestilizată sub forma unui MercedesBenz. Grila de radiator originală a fost acoperită sau înlocuită cu una de la un E-Class facelift în caroserie W210, în timp ce în combinaţie cu farurile, capota şi aripile ai zice că dă, dacă este să fie privit de departe, a un Mercedes E-Class W124.

O imagine din acest unghi şi care nu arată toată forma caroseriei a şi fost plasată ca principală. De aici şi cei peste 600 de oameni au găsit motiv să acceseze anunţul pentru a vedea ce minunăţie de maşină se mai vinde.

Ce ţine de oferta propriu-zisă, este un Ford Fiesta de a treia generaţie, produs în anul 1989. Automobilul necesită reparaţii, deşi “motorul troieşte şi cutia de viteză e defectă, dar porneşte”.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-anuntul-zilei-vand-carti-de-service-pentru-ca-sa-vindeti-masina-mai-scump/

https://autoblog.md/video-si-audi-s-ar-uimi-de-o-astfel-de-escrocherie-cu-cat-se-vinde-un-suv-nou-printr-un-anunt-din-moldova-si-cat-costa-real/

Noua Tesla Model Y a primit preţuri europene. Unde şi cât costă cel mai ieftin

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/