(video) Cel mai scump SUV nou din Moldova! Analizăm Range Rover SVAutobiography

Cel mai nou Range Rover SVAutobiography a debutat în premieră mondială în anul 2017 la Salonul Auto de la Los Angeles şi iată că abia recent a apărut unul şi în ţara noastră. Nu am ezitat mult şi am decis să vedem cu ochii proprii ce a adus facelift-ul pe acest model.

Range Rover SVAutobiography este SUV-ul de top al companiei britanice, o versiune cu ampatament alungit a modelului Range Rover Vogue, care arată ce poate oferi la maxim producătorul în termeni de lux și rafinament. Piele, lemn, caroserie bicoloră, sistem multimedia individual, un frigider şi multe alte facilităţi pentru un confort suprem se numără printre doar câteva dintre caracteristicile sale.

Exemplarul din acest video este și cel mai scump SUV al momentului din cele care pot fi găsite în showroom-urile din Republica Moldova. Vezi în minutele care urmează ce îl face atât de valoros:

Vezi şi: (reportaj) Aceasta este cea mai scumpă mașină din showroom-urile din Chișinău

Vezi şi: (video) Test Drive: Noul Range Rover Sport Facelift

Vezi şi: (video) Test Drive: Noul Range Rover Evoque 2019

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/