(video) Cheltuieli neașteptate înainte de sărbători. Accident cu trei maşini lângă Colegiul de Construcții

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident în lanţ pe strada Gheorghe Asachi din Chişinău, înregistrat în această după amiază în jurul orei 14:10. S-ar fi produs din cauza neatenției unuia dintre participanţii la trafic, dar şi din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că în accident au fost implicate trei automobile. Unul dintre acestea a derapat în afara carosabilului şi s-a oprit în gardul unui stadion. Din fericire, în urma impactului, nimeni nu a avut de suferit.

Amintim că autoritățile au avertizat despre înrăutățirea vremii şi pericolele producerii accidentelor rutiere din cauza carosabilului alunecos. Astfel, în mod automat, şoferii ar face bine să-şi tempereze maniera tradiţională de condus, inclusiv viteza.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise