(video) China: O companie a decis să-şi recompenseze toţi cei 4116 angajaţi cu maşini noi

Jiangxi West Dajiu Iron & Steel Corporation sau pe scurt Fangda Steel Group, o companie chineză metalurgică, care produce în principal oțel pentru construcții și uz industrial, a organizat la începutul lunii curente un eveniment care a devenit viral şi care iată că a ajuns a fi cunoscut şi de noi, motiv pentru care vi-l relatăm.

Neobişnuitul din această ştire este că firma a decis să-şi recompenseze toţi cei 4.116 angajaţi cu câte un automobil nou-nouţ, drept motiv servind succesul său pe piaţă şi creşterii rezultatelor financiare pentru al cincilea an consecutiv.

Această știre este foarte populară pe internet, iar subiectul a fost căutate doar pe Baidu (Google chinez) de peste patru milioane de ori, notează 163.com.

Mașinile acordate angajaților companiei sunt împărțite într-un număr de 2.933 de SUV-uri Ford Territory, produse de întreprinderea comună Ford-Jiangling, alături de alte 1.183 de exemplare VW Magotan (Passat chinez), produse de întreprinderea comună FAW-Volkswagen.

Prețul total al celor 4.116 maşini se ridică la 500 de milioane de yuani (circa 1.25 miliarde de lei moldoveneşti sau puţin peste 62.5 milioane de euro)! Cu mai mult de o lună în urmă, vehiculele au fost achiziționate prin intermediul companiilor auto locale și al companiilor comerciale din provincia Jiangxi. 

Datorită numărului excesiv de vehicule, Jiangxi West Dajiu Iron & Steel Corporation a distribuit vehicule angajaților în loturi pe tot parcursul sărbătorii Zilei Naționale a Chinei, marcată în fiecare an la 1 octombrie. În plus, compania va fi responsabilă și pentru producerea plăcuțelor de înmatriculare pentru aceste vehicule, asigurarea auto pe cinci ani și taxa rutieră pentru utilizarea lor.

https://autoblog.md/video-un-camionagiu-din-china-a-primit-un-camion-nou-dupa-ce-pe-cel-vechi-l-a-scos-in-afara-orasului-in-flacari-fiind/

Cmentariile sunt închise