(video) Chişinău: Iluminatul decorativ exagerat ar distrage atenţia şoferilor, iar pietonii sunt puşi în pericol

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Şi din nou bd. Dacia, dar şi pietonii care îl traversează, ies în centrul atenţiei în urma unei situaţii surprinse de o cameră de bord. În această dimineaţă devreme, când iluminatul public mai era conectat, împreună cu cel decorativ, câţiva şoferi au ignorat obligațiunea de a ceda trecerea a două persoane.

Urât, dar deja timpul nu mai poate fi dat înapoi. În schimb, s-ar putea lua alte măsuri. Da, iluminatul decorativ este frumos, însă ideea din acest an, cu aplicarea beculeţelor pe fiecare şi fără excepţie copac din zonele ce despart benzi şi sensuri, este considerată exagerată.

Din ce arată camera de bord, concret pe acest sector de drum, pietonii care intenţionează să treacă bulevardul pe treceri sunt mai rău văzuţi de la distanţă. În plus, observaţi că reflexia indicatoarelor rutiere este foarte slabă şi din cauza combinaţiei cu iluminatul decorativ îi face pe unii şoferi să le treacă cu vederea. Încă un lucru ciudat ar fi becurile deconectate, cele din mijlocul drumului, care ar trebui să ilumineze trecerea de sus.

Astfel spuse, pietonii şi conducătorii auto sunt îndemnaţi să se deplaseze cu o mai mare prudenţă. Cu siguranţă nimeni nu îşi doreşte să audă despre o altă tragedie.

VIDEO: facebook.com/cuvalentin (Valentin Turkan)

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/