(video) Chişinău: O femeie a fost surprinsă cum aruncă bunuri peste geamul casei, acestea căzând şi peste maşini

Da, ceea ce vedeţi în imagini s-a întâmplat în această dimineaţă în Chişinău! În curtea unui bloc de pe strada Nicolae Testimiţanu, la un moment dat, au început să cadă de sus mai multe bunuri care erau aruncate prin geamul unui apartament. Acestea au lovit inclusiv automobile parcate.

Contactată de AutoBlog.MD Natalia Stati, ofiţer de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei, ne-a comunicat că despre cele ce se întâmplau Inspectoratul de Poliţie a sectorului Centru a fost sesizat prin intermediul serviciului 112. Ajunși la faţa locului, oamenii legii au stabilit că o femeie în vârstă de 43 de ani, care se afla într-o stare neadecvată psihic, agresivă, arunca bunurile din locuința sa amplasată la etajul nouă al blocului. Obiectele ajungeau peste automobile, cât şi peste unii locatari care se deplasau prin zonă.

Polițiștii au solicitat intervenția unui echipaj medical. Femeia a fost preluată de medici și transportată la o instituție medicală specializată, fiind internată pentru acordarea ajutorului necesar.

VIDEO: facebook.com/chisinau.fail
https://autoblog.md/video-chisinau-un-barbat-in-stare-de-ebrietate-filmat-cum-arunca-o-caramida-pe-capota-unui-lexus/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/