(video) Chișinău: Un automobil cu numere CD, cât pe ce să spulbere un pieton

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

La adresa redacției noastre au fost expediate următoarele imagini care nu sunt de neglijat. Acestea poartă un mesaj pentru toți conducătorii de autovehicule cu plăcuțe diplomatice. În RCR nu există drepturi speciale sau excepții de la reguli, astfel că toți trebuie să le respecte în egală măsură. Dar și orice pieton trebuie să se asigure când trece strada, nu să iasă brusc pe asfalt și nici să întoarcă capul.

„Automobilul corpului diplomatic era cât pe ce să spulbere un pieton pe trecere. Șoferul a neglijat faptul că mașinile din rândul drept s-au oprit să cedeze. Doamna, de spaimă, a ridicat mâinile în sus și a stat neclintită câteva clipe. Șoferul nici nu s-a oprit. Sper mult ca această situație să fie o lecție pentru a fi evitate tragedii.”

Conform datelor disponibile online, mașina este din parcul ambasadei SUA la Chișinău. Cazul a avut loc pe strada Grenoble în ziua de 23 aprilie curent.

Vezi și: (video) Întoarcere în “stil diplomatic”. Manevra realizată de angajatul unei ambasade din Chişinău

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise